top of page

Cecilie Schönfeldt: Hva er VFA for deg?


Å sette ord på VFA betyr for meg burde være enkelt, men det er så mye, svarer Cecilie Schönfeldt.

Det er:

  • Kontakt med yrket og kollegaer.

  • Å oppleve takknemligheten og gleden.

  • Å bidra til at andre kan heve livskvaliteten sin ved å få hjelp med synsutfordringer.

  • Å kunne gi litt tilbake.

-Jeg føler at vi i Norge sitter på en grønn gren. De fleste av oss har så vi klarer oss og litt til. Hvis vi på denne måten kan bidra til at andre kan heve livskvaliteten eller få hjelp med utfordringer rundt synet, føler jeg at vi på sett og vis er pliktig til å gjøre et forsøk.


Unik mulighet til å se nye land.



- Å være med på VFA sine prosjektreiser innebærer også en enestående måte å se nye land på. Vi kommer inn på lokalbefolkningen på en unik måte, og blir godt kjent med våre samarbeidspartnere. Jeg har vært i Equador og Kambodsja med VfA, og jeg er sikker på at uten en prosjektreise hadde jeg ikke dratt til noen av disse landene.

Jeg er spent på hvordan verden og reisemulighetene ser ut i fremtiden, men jeg håper at vi igjen kommer dit at vi kan få besøkt våre venner i Kambodsja, sier optikeren med base i Moss.

Comentários


bottom of page