top of page

Et besøk hos Arba Inkludering.

Det er ikke alle innsamlede briller vi i Vision for All kan ta med oss ut på våre prosjekter. Noen kan ha ujevn styrke på glassene, - andre kan ha skjøre innfatninger. Arba Inkludering sørger for at brillene allikevel komme til nytte. Her er bilder fra et besøk hos inkluderingsbedriften på Rud i Bærum.Kjell Joachim Myhre og Thomas Stensaas er i full gang med å sortere briller i bokser merket plast, glass og stål/metall. Disse sendes så videre til Norsk Gjenvinning i Drammen hvor materialet resirkuleres og får et nytt liv.


Team leder og utviklingsleder Kine Wiggen viser rundt mens hun forklarer:- Vi er en arbeidsinkluderingsbedrift med ca. 116 personer på tilrettelagt arbeid. Kort oppsummert hjelper vi folk utenfor arbeidslivet til å få og beholde en jobb. Andre er her for å få arbeidstrening for så å gå ut i arbeidslivet igjen.


Ideell løsning

-Jeg pleier å ha på meg nye briller hver dag, forteller Thomas. - Det er veldig mange forskjellige typer og utgaver, forsikrer han og fisker frem et par mørke solbriller. – Nå er jeg James Bond!

- Det er fint at du har med deg mange briller,  forsikrer Kjell Joachim som er i ferd med å bite av stålstengene med en tang. - Vi har det trivelig på jobb  - så vi en glade for å få enda mer å gjøre!

Bedriften er et AS som eies av Bærum Kommune.
Og vi på VFA sin side, setter pris på at briller vi ikke kan bruke, likevel kan komme til videre nytte.

Comentários


bottom of page