top of page

Hils på styremedlem Hanne Askehagen Kroken


Styret i VFA har sagt ja til å forlenge vervet med et år. Alle seks har lang fartstid som VFA' ere med ulik innfallsvinkler til organisasjonen. For deg som lurer på hvem de enkelte er, har de fått hver sin lille enquete for å presentere seg.

Sjette og siste medlem ut er Hanne Askehagen Kroken fra Stabekk.Jeg hadde min første reise med VFA i 2010, da gikk turen til Peru. Siden den gang har jeg vært engasjert i arbeidet og en del av styret. I 2013 var jeg med i et prøveprosjekt til Nepal. Jeg ble inspirert og kjent med organisasjonen gjennom min venn og tidligere styremedlem Anne Brandsnes via. min jobb i Brilleland / Synoptik Norge.


Å hjelpe andre er en drivkraft


Min indre drivkraft er at jeg alltid har hatt lyst til å hjelpe andre, spesielt de som ikke har det samme utgangspunktet som oss. Kombinasjonen av gjenbruk ved å samle inn brukte briller her hjemme og det å reise ut i verden og se at hjelpen kommer frem – er en fantastisk måte å kunne bidra på. I tillegg har jeg alltid vært eventyrlysten, og gjennom VFA blir man kjent med mange spennende mennesker og kulturer på en litt annen måte – det er et givende arbeid.


Oppfordrer alle som vurderer å bli med på en prosjektreise å ta skrittet (når verden igjen åpner opp) – det er en opplevelse for livet.
Comments


bottom of page