top of page

Hils på styremedlem Henriette Oord

Styret i VFA har akkurat sagt ja til å forlenge vervet med et år. Alle syv har lang fartstid som VFA ´ere med ulik innfallsvinkel til organisasjonen. For deg som lurer på hvem de enkelte er, har de fått hver sin lille enquete for å presentere seg.

Her er kort og godt om Henriette Oord fra Jessheim.

-Jeg er gift, har to «barn» og to barnebarn.

Av yrke er jeg optiker og har vært det i over 30 år . I 25 av disse årene har jeg hatt egen butikk.

Grunnen til at jeg elsker VFA er at det er en god og litt annerledes måte å kunne hjelpe mennesker i nød på.

Man kan gjøre en innsats både her hjemme med å samle inn og klargjøre brukte briller og/eller man kan ta ett skritt videre og være med ut i verden og dele disse brillene ut til folk som virkelig trenger dem.

Jeg var med på min første tur til Ecuador i 2013 så jeg har sikkert vært medlem siden 2011-12.

Kommentare


bottom of page