top of page

Vil du være med VFA på prosjektreise?


Alle prosjektereiser er innstilt inntil videre avklaring av pandemien. Vi ønsker imidlertid å starte opp arbeidet igjen så fort det er forsvarlig. Du trenger ingen spesiell yrkeserfaring for å delta. I tillegg til optikere, trenger vi assistenter til å ta seg av utdelingen av briller.

I forkant av hver prosjektreise møtes deltagerne til dugnader hvor brillene vaskes, måles opp og pakkes. I tillegg til at dette er en viktig del av forberedelsene til turen, er det også en fin måte å lære både mer om jobben og de andre VFA ere, på.


Ta kontakt

VFA jobber både i Peru, Kambodsja og Guatemala. Litt avhengig av destinasjon, er egenandelen rundt 5000, - per deltager. Resten av utgiftene dekker organisasjonen via støtte fra Interoptik og Brilleland.

Prosjektene tar rundt ti dager hvor rytmen på arbeidsdagene som oftest er 4 dager på, en dag av, fire dager på. Mange benytter anledningen til å kombinere turen med ferie og til å se litt mer av landet. Dette gjøres i egen regning og i egen regi.

Send gjerne en mail til post@visionforall.no hvis du vil vite mer eller ønsker å delta. Det kreves ingen spesiell kunnskap, men du må være fleksibel, arbeidslysten og ha godt humør!


Comments


bottom of page