top of page

VFAs gode støttespiller


Fra hele landet strømmer det inn briller til VFA. Den som stadig er på posten og henter pakker med briller og lagrer dem i kjelleren, er Interoptik i Mysen. - Skulle bare mangle om vi ikke skulle hjelpe til når vi har plass til det, sier den rause butikksjefen, Helene Kristiansen.

Ordningen med at VFA har fått låne lagerlokaler kjelleren under butikken, startet opprinnelig med Cecilie Schönfeldt som den gang var butikksjef og styremedlem i VFA. Da Helene tok over som butikksjef for to år siden, så hun ingen grunn til ikke å fortsette ordningen.

-Det er bare hyggelig å kunne bidra, forsikrer optikeren. – Vi har store lokaler, så det er ingen vits i at de står tomme. Interoptik har støttet VFA sitt arbeid over flere år, - det er klart vi også vil være med å hjelpe lokalt.

Sporty innsats

Henterunden går på omgang.

- Vi tar det som en morgentur, forteller hun.- Posten ligger åtte til ti minutters gange unna butikken. Så sant det ikke er store pakker som må hentes med bil, tar vi sendingene med oss tilbake til butikken. Jevnlig prøver vi å ta en sjau hvor vi sorterer ut brillene som leveres direkte til vår butikk.

Klar for prosjektreise

- Har du selv vært med på VFA sine prosjektreiser?

- Nei, ikke ennå, kommer det raskt.

- Det har ikke ligget helt til rette for det ennå, men når barna blir større, har jeg veldig lyst, forsikrer butikksjefen som ved å låne ut bort sine lagerlokaler er til uvurderlig hjelp for VFA sitt arbeid.

bottom of page