Julehilsen fra lederen


Kjære Godtfolk!

Det er snart jul og på tide å takke alle som har vært med på å støtte VFA i sitt arbeid dette året. Vi har gjennomført tre vellykkede prosjekter til Guatemala, Kambodsja og Peru. Til sammen har vi foretatt ca. 2.400 synsundersøkelser og delt ut rundt 5000 briller.

Også i år har Brilleland gitt oss en uvurderlig støtte i form av både økonomisk bidrag og hjelp til å samle inn briller rundt om i landet. Dette gjør det så mye enklere både å få folk til å stille opp for de ulike prosjekter og å nå ut til de som gjerne vil bidra til gjenbruk av egne briller. Vi er svært takknemlig for at Brilleland støtter oss med NOK 255.000 i 2019. Dette blir første året vi vil gjennomføre 4 prosjektreiser. Haiti har kommet på programmet i tillegg til Guatemala, Peru og Kambodsja. Tusen takk til alle prosjektdeltagere, medlemmer, organisasjoner, butikker, sponsorer og privat personer som gjør VFAs viktige arbeid mulig. Riktig god jul og godt nytt år!!!

Alle gode ønsker fra Gunnar Lindgren, leder for VFA Norge.