top of page

En stor motivasjon


- Dette var en enorm anerkjennelse av jobben vi har gjort, sier en storfornøyd Gunnar Lindgren. Sist fredag ble grunnleggeren og lederen av VFA hedret med Norges Optikerforbunds Samfunnspris.

VFA har gjennom sitt arbeid gitt hjelp og briller til mer enn 30 000 mennesker. Siden oppstarten i 2003 har han vært en spydspiss som har bidratt til at norske optikere fra hele landet har reist på til sammen 36 prosjektreiser til syv land i Afrika, Asia og Sør-Amerika. For dette unike engasjementet og arbeidet mottok Gunnar Lindgren årets Samfunnspris under Norges Optikerforbunds årsmøte i Tromsø.

Etter atten år i førersetet, var det en overrasket og glad leder som mottok budskapet om at innsatsen hadde bragt heder og ære.

Når man har sittet så lenge som leder i en organisasjon, er det klart motivasjonen går opp og ned. Å få en slik pris er både hyggelig og veldig motiverende. Ikke minst er det en stor hyllest til all jobben vi har gjort og alt vi har lykkes i å produsere, understreker han.

bottom of page