top of page

Med hilsen fra Peru ❣️

Et stort takk til Kristine Ansnes som her skriver om sin siste arbeidsdag i Peru.


San Rafael. Vi har pakket koffertene og håper på ett hårete mål om å nå 120 undersøkelser før vi forlater Chanchomayo og Amazonas. Vi drar kjempetidlig fra SIMSA.

Dagen går unna i en fei. Det er så mange smil og folk som sitter og venter tålmodig. Det er som vanlig køer før vi kommer.


Det er litt rørende at det er siste dag med disse menneskene.

Vi har gått tom for noen styrker, men vi hjelper flere likevel med ny innfatning og muligheten til å kunne bestille briller.


Vi har forstått at selve synsundersøkelsen er dyr her nede.

MANGE FØLELSER I SVING

Etter vi er ferdig og vi ønsker takke for hjelpene av disse fine menneskene som har hjulpet oss med transport, smil, bosted, reise, oversettelse, hjelp etc TAKK

Vi hadde med noen presanger fra Norge som de ble kjempeglade for.

Og den unge legen hold en varm tale om hvor mye det betydde for de at vi kom. De hadde mistet noen gode venner som jobbet i gruvene noen måneder tidligere, og dette var ett lyspunkt for de.

Da vi satt oss i bilen, klar for ny tur over Andesfjellene, kom følelsene. Gåsehud, tårer og glede. Over å ha vært med på dette. Og sliten. Så sliten av beinhard jobbing, inntrykk. Og takknemmelig.

INNHOLDSRIKE DAGER

Tilbake i Lima dagen etter går vi igjennom gjenværende briller. Vi utvider spennet på hvor nøye de deles opp i minusstyrkene, for å.gjøre det lettere neste gang. Vi har skrevet på 2023 på disse posene, for å være sikre på at det et så enkelt som mulig for neste som kommer. Kanskje er det en av oss?

Så følger spennende dager. Etter oppryddingen fyker Holgeir, Tuva, Gry, Monica og meg med flyet til Cusco, klare til å se både den vakre byen, samt toge oss til Machu Picchu.

Gunnar blir i Lima for å bestille spesialbrillene vi ikke kunne hjelpe til med og gruppeleder Jorge får en fin tur hjem til familien.

Fridagene er fantastiske og vi storkoser oss. Ble også tid å feire bursdagen min før vi satte oss på flyet :)


Dette anbefales alle!


Comments


bottom of page