Takk for hyggelig gave

– Jeg synes det var en fin måte å markere viktigheten av et godt syn på, sier Steen Peter Jensen. I forbindelse med Verdens Synsdag har eieren av Brillebussen donert 200 kroner per synsundersøkelse til VFA.

-Det er hyggelig å kunne bidra litt, forsikrer Steen. - Jeg har selv vært med på prosjektreise til Eritrea og vært medlem av VFA i en lang årrekke. Denne høsten bestemte jeg meg for å markere merkedagen med min egen lille kampanje til organisasjonen.


Stor interesse

Posten på Facebook lød som følger:

BrilleBussen markerer verdens synsdag i dag 13/10

Vi donerer 200 kr for hver bestilte synstest hos BrilleBussen i perioden 13/10 til 19/10 2022. Donasjonen går til organisasjonen Vision For All


-Selv om høsten som regel er en travel tid merket jeg at annonsen skapte ekstra interesse for synet, forteller han. - At det er satt av en egen dag til å markere viktigheten av et godt syn over hele verden, er et verdifullt budskap å følge opp også her hjemme. Vi merker selv hvordan vi stresser hvis vi ikke finner brillene våre.

Et godt syn hever livskvaliteten så enormt.

- Jeg har stor sans for måten VFA jobber på og håper en dag å kunne delta på en ny prosjektreise med organisasjonen, sier Steen.

- Å se hvilken glede og hvilke muligheter et par briller gir, hos en som ikke selv har hatt råd til å kjøpe seg noen, - har satt dype spor.