top of page

Utstyr og briller til Eritrea 🚢Da har en 20- fots container lastet med forskjellige hjelpemidler satt kurs for Asmara og Keren. Det er Eritrean National War Disabled Veteran's Association, Norway Branch, som i en årrekke har samlet inn brukt medisinsk hjelpeutstyr til krigsskadde i hjemlandet, - deriblant briller fra VFA.


Kjærkommen sending 📦🕶️❣️

-Det er to år siden forrige last ble sendt, forteller Haile Tesfazion. – Behovet for hjelp er stort, og vi vet det er mange om venter på sendingen.


Utstyret er donerte gaver fra folk og institusjoner rundt i landet. Blant annet kan vi se tilbake på et langt samarbeid med VFA og setter stor pris på all synshjelp dere har bistått med i form av utstyr, briller og solbriller. Det har ført til varig bedring av både helse, levevilkår og livskvalitet for mange, sier Tesfazion som er leder for foreningen i Norge.

Brukte rullestoler, krykker, rullatorer, madrasser og esker med briller bæres opp fra det midlertidige lageret midt i Oslo sentrum. Alt er basert på frivillighet og dugnadsgjengen denne dagen består av Tedros, Mebrahtu Tecle, Abraham Debessay, Yacob Kiflemariamm og Ieas Tecle, alle bosatte i Norge, men med Eritrea som opprinnelsesland.


(Styret i VFA sender en stor takk for flott innsats og hyggelig samarbeid, tilbake ❤️)Comments


bottom of page