top of page

Utstyr-supporterne

VFA har mange gode hjelpere. En av dem er InnZ Medical som er en av de største leverandørene til den norske øyelege- og optikerbransjen. I tillegg til å låne oss autorefraktor med på prosjektreiser, har de også bidratt til å installere et digitalt funduskamera på øyeavdelingen i Eritrea. Her forteller de hvorfor.

-Vi har det så godt i vår del av verden at det er vår plikt å kunne dele godene med de som ikke har ressurser eller økonomi til å kunne hjelpe mennesker i alle aldre til en bedre hverdag. Det sier daglig leder Dag Støp Wesnes. -Vi ser på Vision For All som en organisasjon som bidrar til hjelp med minimale administrasjonskostnader slik at det vi bidrar med, så å si uavkortet kommer til målområdene.

-Innz har som mål å støtte veldedige formål som har fokus rettet på syn og synshelse innenfor de økonomiske rammene som firmaet kan tillate, forteller han. - Vår servicesjef, Håvard Myrland, har i tillegg vært med VFA på prosjektreise til Eritrea i 2010 og 2011 hvor han blant annet bidro til å installere et digitalt funduskamera på øyeavdelingen i hovedstaden. Å kunne ta digitale bilder av netthinnen, letter hverdagen betraktelig for personellet der.

Vi sponser også med små instrumenter som vi gjerne ser at dere setter igjen på prosjektreisene, forutsatt at mottageren vet å ta vare på utstyret. Forsett med deres flotte arbeid i felten, så skal vi bidra så langt vi kan, forsikrer Dag Støp Wesnes.

Vi i VFA takker for deres rause og uvurdelige støtte!


Comments


bottom of page